Ο Μπερτομέου «τράβηξε το αυτί» του Δ.Γιαννακόπουλου
Με επιστολή του προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο κομισάριος της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, χρήζει υπεύθυνο τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για όποια επεισόδια γίνουν από εδώ και στο εξής στα ματς των Πρασίνων, μετά τις δηλώσεις του ιδίου και μελών της ομάδας.
Με επιστολή του προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο κομισάριος της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, χρήζει υπεύθυνο τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για όποια επεισόδια γίνουν από εδώ και στο εξής στα ματς των Πρασίνων, μετά τις δηλώσεις του ιδίου και μελών της ομάδας.
Αναλυτικά η επιστολή του Τζόρντι Μπερτομέου
«Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να εκφράσω την ανησυχία μου για τα επανειλημμένες επεισόδια από το κοινό στα παιχνίδια που παίζει η ομάδα σας. Στο παρελθόν, αυτοί οι τύποι των περιστατικών έχουν οδηγήσει σε διάφορες κυρώσεις και έχουν ρίξει αρνητικά τα φώτα στο άθλημά μας.
Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσιεύουν δηλώσεις από εσάς και άλλους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, που είναι πιθανό να δημιουργήσουν ένα επιθετικό περιβάλλον στα επόμενα παιχνίδια.
Η υποχρέωσή μας, και η δική σας, είναι να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση με κάθε κόστος. Για το λόγο αυτό, ζητώ να ληφθούν όλα τα αναγκαία οργανωτικά μέτρα ασφαλείας και να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-οφ.
Θα ήθελα επίσης να ζητήσω προστασία και ο σεβασμός για τους παίκτες, προπονητές, διαιτητές, και τους οπαδούς.
Με εκτίμηση, Τζόρντι Μπερτομέου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωλίγκας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Οι αδιάκοπες αντιφάσεις του Τραμπ από την έναρξη του πολέμου
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν μίλησε με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που επιδιώκει ειρηνευτικό ρόλο
- Ιράν: Για μήνυμα Κύπρου μέσω Λιβάνου μη χρήσης των βρετανικών βάσεων, γράφει η Beirut Time
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
