Τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη αναλύουν ΕΛΙΑΜΕΠ και το Megaron Plus
Το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΙΟΒΕ, η Κantor, η Κίνηση Πολιτών και η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, σε συνεργασία με το Megaron Plus διοργανώνουν την Πέμπτη ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Ανταγωνιστικότητα και Εξωστρέφεια: Προϋποθέσεις για την Οικονομική Ανάπτυξη»
Το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΙΟΒΕ, η Κantor, η Κίνηση Πολιτών και η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, σε συνεργασία με το Megaron Plus διοργανώνουν την Πέμπτη ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Ανταγωνιστικότητα και Εξωστρέφεια: Προϋποθέσεις για την Οικονομική Ανάπτυξη».
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι :
Γιάννης Δραγασάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της CHIPITA ΑΕ και μέλος ΔΣ του ΣΕΒ, Martin Knapp, συντονιστής του «έργου Ευρωζώνη» της Ένωσης Γερμανικών Επιμελητηρίων Βιομηχανίας και Εμπορίου (DIHK) και τ. γενικός διευθυντής του EλληνοΓερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Μιχαήλ Μασουράκης, διευθυντή Οικονομικών Μελετών του Ομίλου της Alpha Bank
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Βέττας, καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Πού; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας