Διοίκηση Πρωτοδικείου στον Άρη και στο βάθος… Σκόρδας
Δεκτή έκανε το πρωί της Παρασκευής το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση της Κοινωνίας Μελών Άρη για νέα διοίκηση. Έτσι, προέκυψε νέα προσωρινή επταμελής διοίκηση στην ΚΜΑ και το νέο Δ.Σ. αποτελούν οι Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης, Γεωργιάδης και Παυλόπουλος. Πλέον η νέα διοίκηση θα ζητήσει την παύση της διοίκησης Ψηφίδη στην ΠΑΕ και θα οδηγήσει τον Φορέα σε Γενική Συνέλευση και εκλογές στα τέλη του Απρίλη, προκειμένου να επιστρέψει ο Λάμπρος Σκόρδας στα διοικητικά, ύστερα από τέσσερα χρόνια.
Δεκτή έκανε το πρωί της Παρασκευής το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση της Κοινωνίας Μελών Άρη για νέα διοίκηση.
Έτσι, προέκυψε νέα προσωρινή επταμελής διοίκηση στην ΚΜΑ και το νέο Δ.Σ. αποτελούν οι Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης, Γεωργιάδης και Παυλόπουλος.
Πλέον η νέα διοίκηση θα ζητήσει την παύση της διοίκησης Ψηφίδη στην ΠΑΕ και θα οδηγήσει τον Φορέα σε Γενική Συνέλευση και εκλογές στα τέλη του Απρίλη, προκειμένου να επιστρέψει ο Λάμπρος Σκόρδας στα διοικητικά, ύστερα από τέσσερα χρόνια.
Μπορεί λοιπόν να απομένουν τα τυπικά, όμως, ο Λάμπρος Σκόρδας επικοινώνησε με τους αρχηγούς της ομάδας λέγοντάς τους: «Να ξέρετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας. Θέλω να κλείσετε τ’ αυτιά σας σε όσα ακούγονται και να τα δώσετε όλα για τη νίκη στο Περιστέρι. Σας πιστεύουμε όλους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
