Εξάχρονος καταπλακώθηκε από τοίχο στην Αλεξανδρούπολη
Ένα εξάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στον οικισμό Αισύμης Αλεξανδρούπολης, όταν από άγνωστη αιτία κι ενώ έπαιζε, καταπλακώθηκε από τοίχο αποχωρητηρίου. Το αγόρι απεγκλωβίστηκε από γείτονες που έσπευσαν στο σημείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ένα εξάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στον οικισμό Αισύμης Αλεξανδρούπολης, όταν από άγνωστη αιτία κι ενώ έπαιζε, καταπλακώθηκε από τοίχο αποχωρητηρίου.
Το αγόρι απεγκλωβίστηκε από γείτονες που έσπευσαν στο σημείο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο εξάχρονος έφερε κακώσεις στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, ενώ τα αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας