Η κυκλοφορία του ανανεωμένου Superb το δεύτερο εξάμηνο του 2013, τοποθετεί δίπλα στο όνομα του μοντέλου το έτος 2014, καθώς οτιδήποτε κυκλοφορεί μετά τον Ιούνιο στην ευρωπαϊκή αγορά θεωρείται Model Υear της επόμενης χρονιάς.
Χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις κυκλοφορούν, πλέον, στους τσεχικούς δρόμους οι αισθητικά ανανεωμένες εκδόσεις –τετράθυρη και Combi- του Superb. Το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο της Skoda δέχθηκε τις επεμβάσεις των σχεδιαστών οι οποίοι βασίστηκαν στις αρχές του πρωτότυπου μοντέλου MissionL που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011.
Η νέα γρίλια και τα πιο τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα επιχειρούν να υποστηρίξουν την διαδικασία της ανανέωσης και δημιουργήσουν διαφορετική εντύπωση σε ένα αμάξωμα που μένει αμετάβλητο.
Αλλαγές θα υπάρξουν και στον θάλαμο επιβατών ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του «νέου» Superb -πιθανώς τον Οκτώβριο του 2013- δημιουργεί την βεβαιότητα για την προσθήκη νέων αποδοτικότερων κινητήρων στη γκάμα του αλλά και την τοποθέτηση σε αυτό συστημάτων όπως το «έξυπνο» cruise control, το σύστημα ανίχνευσης οχημάτων και πεζών στην τυφλή γωνία των εξωτερικών καθρεπτών κτλ.