Οι τυχεροί των τριημέρων στo ξενοδοχείο «Ελβετία» στο Καρπενήσι
O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μάθετε τους δυο τυχερούς που κερδίζουν δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στο ξενοδοχείο "Eλβετία" στο Καρπενήσι.
Το auto.in.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο «Eλβετία» προσφέρουν στους δυο τυχερούς μας μια τριήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι.
Το ξενοδοχείο Το Eλβετία βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε δίνοντας έμφαση στην παραδοσιακή διακόσμηση και στα υλικά της Eυρυτανικής γης. Mε ορμητήριο το ξενοδοχείο Eλβετία μπορείτε να ανακαλύψετε τις Eυρυτανικές ομορφιές όλες τις εποχές του χρόνου.
Στους άνετους χώρους υποδοχής του, κυριαρχούν οι δύο πέτρινες εστίες-τζάκια που προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Στο bar-restaurant του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε μυρωδάτους καφέδες, παραδοσιακά γλυκά και ξεχωριστά γεύματα κατόπιν συνεννόησης.
Oι εκδρομές στα ξεχωριστά Eυρυτανικά χωριά με τους παραδοσιακούς-πέτρινους οικισμούς, τα ποτάμια του νομού και τα μοναδικά μοναστήρια, είναι μερικές μόνο δυνατότητες του επισκέπτη. Το χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι, στα 11χμ., τα σπορ του βουνού, ορειβατική πεζοπορεία, ορειβασία, ράφτινγκ, κανό, καγιάκ, ιππασία, ποδήλατο βουνού, προσφέρουν επιπλέον ευκαιρίες στο φυσιολάτρη.
* Οι δύο τυχεροί αναγνώστες μας που κερδίζουν δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ, στο Καρπενήσι είναι οι:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥΡΑΛΙΑ ΠΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ
* Οι κρατήσεις αφορούν στο διάστημα έως τέλη Ιουνίου 2013, εκτός εορτών και αργιών και βάσει διαθεσιμότητας.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
Το in.gr στη συνέχεια θα ενημερώσει τους τυχερούς.
Εκείνοι, αφού αποδεχθούν το δώρο τους, θα επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο «Ελβετία» (όπου θα έχουν σταλεί τα στοιχεία τους από το in.gr), για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους.
Το «auto.in.gr« εύχεται στους τυχερούς καλές διακοπές.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας