Γεύση από… Ατρόμητο πήρε ο Νίκος Αναστόπουλος
Στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/12) ο Νίκος Αναστόπουλος και πήρε μια πρώτη «γεύση» από τη νέα ομάδα του.
Στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/12) ο Νίκος Αναστόπουλος και πήρε μια πρώτη «γεύση» από τη νέα ομάδα του.
Η πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την Δευτέρα (31/12), οπότε και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό για να συζητήσουν το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την θέση του επιθετικού υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τάτο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Ανησυχία για τις εξελίξεις με Ιράν – Να διασφαλιστεί ότι η χώρα δεν θα εμπλακεί, λέει η αντιπολίτευση
- Μουρίνιο: «Αν η ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους αποδειχθεί, η καριέρα του Πρεστιάνι στη Μπενφίκα τελείωσε»
- Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ στήνει μια ίντριγκα με πλαστογραφίες και κληρονομιές με πρωταγωνιστή τον Ίαν ΜακΚέλεν
- Punch: Πώς ένας επτά μηνών μακάκος έγινε παγκόσμιο φαινόμενο
- Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό: Η κλοπή των ράβδων χρυσού στην Κηφισιά αποκάλυψε μια δολοφονία
- Ντουμπάι: Οι συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες πριν και μετά την επίθεση της 1ης Μαρτίου





