Το «Gangnam Style» έσπασε το φράγμα του 1 δισ. προβολών στο Youtube
Πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές έχει συγκεντρώσει στο Youtube το μουσικό κομμάτι «Gangnam Style» του Νοτιοκορεάτη Psy. Είναι το πρώτο βίντεο που συγκεντρώνει τόσες προβολές και σύμφωνα με τη Google -στην οποία ανήκει το Youtube- έχει από 7 ώς 10 εκατ. προβολές την ημέρα.
Πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές έχει συγκεντρώσει στο Youtube το μουσικό κομμάτι «Gangnam Style» του Νοτιοκορεάτη Psy.
Είναι το πρώτο βίντεο που συγκεντρώνει τόσες προβολές και σύμφωνα με τη Google -στην οποία ανήκει το Youtube- έχει από 7 ώς 10 εκατ. προβολές την ημέρα.
Το κομμάτι ανέβηκε για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο τον περασμένο Ιούλιο και πολύ γρήγορα ο Νοτιοκορέατης Psy έγινε διάσημος.
Το τραγούδι αποτελεί ποπ φαινόμενο και δεκάδες παρωδίες και διασκευές του έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο.
Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν χορέψει στους ρυθμούς του είναι Φιλιππινέζοι κρατούμενοι, ο Κινέζος καλλιτέχνης Άι Γουεϊγουέι, ο ΓΓ του ΟΗΕ, Νοτιοκορεάτης Μπαν Γκι-μουν -που παραδέχθηκε ότι δεν είναι πια ο πιο διάσημος άνθρωπος από τη χώρα του-, ένα ρομπότ και δεκάδες Άγιοι Βασίληδες.
Σύμφωνα με το BBC, το προηγούμενο ρεκόρ προβολών στο Youtube το κατείχε ο Τζάστιν Μπίμπερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς κάνει το 1-0 κόντρα στη Μπέτις (vid)
- «Πυρ και μανία» ο Τραμπ κατά των New York Times μετά τη δημοσίευση δυσμενούς δημοσκόπησης – «Εγκληματική ενέργεια»
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)



