Ιακωβάκης, Γράβαλος και Φιλιππίδης στην Επιτροπή αθλητών του ΣΕΓΑΣ
Ο Περικλής Ιακωβάκης, ο Δημήτρης Γράβαλος και ο Κώστας Φιλιππίδης αποτελούν την Επιτροπή Αθλητών του ΣΕΓΑΣ, καθώς ήταν οι τρεις αθλητές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στην εκλογική διαδικασία. Συνολικά ψήφισαν 53 από τους 63 αθλητές που είναι ενταγμένοι στο σχεδιασμό της ομοσπονδίας. Ο Ιακωβάκης συγκέντρωσε 24 ψήφους, ακολούθησε ο Δημήτρης Γράβαλος με 20 και ο Κώστας Φιλιππίδης με 17.
Ο Περικλής Ιακωβάκης, ο Δημήτρης Γράβαλος και ο Κώστας Φιλιππίδης αποτελούν την Επιτροπή Αθλητών του ΣΕΓΑΣ, καθώς ήταν οι τρεις αθλητές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στην εκλογική διαδικασία.
Συνολικά ψήφισαν 53 από τους 63 αθλητές που είναι ενταγμένοι στο σχεδιασμό της ομοσπονδίας. Ο Ιακωβάκης συγκέντρωσε 24 ψήφους, ακολούθησε ο Δημήτρης Γράβαλος με 20 και ο Κώστας Φιλιππίδης με 17.
Η Νίκη Πανέττα με 12 ψήφους είναι η πρώτη αναπληρωματική, ενώ, ύστερα από κλήρωση, δεύτερη αναπληρωματική θα είναι η Ολυμπία Πετσούδη, που, όπως και η Τίνα Κεφάλα, συγκέντρωσαν 11 ψήφους.
Συνοπτικά:
1. Περικλής Ιακωβάκης 24 ψήφους (εξελέγη)
2. Δημήτρης Γράβαλος 20 (εξελέγη)
3. Κώστας Φιλιππίδης 17 (εξελέγη)
4. Νίκη Πανέττα 12 (α΄ αναπληρωματική)
5. Ολυμπία Πετσούδη 11 (β΄ αναπληρωματική μετά από κλήρωση)
6. Τίνα Κεφάλα 11
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]


