«Τριάρι» το ρετιρέ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ελληνικού
Ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε το Ελληνικό στην πρώτη ήττα του στην Α1 μπάσκετ των γυναικών. Οι «πράσινες» επιβλήθηκαν 68-59 των «νεοφώτιστων» στο κλειστό του Ελληνικού και πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου «συγκατοικούν» με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη. Την ήττα του Ελληνικού εκμεταλλεύθηκε, όμως, και ο πρωταθλητής Αθηναϊκός, που νίκησε 70-51 τον Αστέρα Εξαρχείων και «σκαρφάλωσε» και αυτός στο... ρετιρέ.
Ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε το Ελληνικό στην πρώτη ήττα του στην Α1 μπάσκετ των γυναικών. Οι «πράσινες» επιβλήθηκαν 68-59 των «νεοφώτιστων» στο κλειστό του Ελληνικού και πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου «συγκατοικούν» με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη. Την ήττα του Ελληνικού εκμεταλλεύθηκε, όμως, και ο πρωταθλητής Αθηναϊκός, που νίκησε 70-51 τον Αστέρα Εξαρχείων και «σκαρφάλωσε» και αυτός στο… ρετιρέ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας