Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε καταστροφική πορεία, εκτιμά ο Ανδρέας Λοβέρδος
Τη θέση του περί ανασύνταξης και ενοποίησης του σοσιαλδημοκρατικού χώρου επαναλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκτιμώντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε «καταστροφική πορεία» και «γι' αυτό χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές». «Αν αντίθετα προσκαλείς άλλες δυνάμεις να μοιραστούν τα βάρη και τα βαρίδια του κόμματός σου, τότε δεν θα προσέλθει κανείς» προσθέτει ο κ. Λοβέρδος σε συνέντευξη του στον Τύπο της Κυριακής.
Τη θέση του περί ανασύνταξης και ενοποίησης του σοσιαλδημοκρατικού χώρου επαναλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκτιμώντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε «καταστροφική πορεία» και «γι’ αυτό χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές».
«Αν αντίθετα προσκαλείς άλλες δυνάμεις να μοιραστούν τα βάρη και τα βαρίδια του κόμματός σου, τότε δεν θα προσέλθει κανείς» προσθέτει ο κ. Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, προσθέτοντας ότι δεν στρέφεται κατά του κ. Βενιζέλου, αλλά μιλά πολιτικά για απουσία στρατηγικής και τακτικής.
Ερωτηθείς εάν το μοντέλο που περιγράφει περιλαμβάνει ένα νέο κόμμα, ο πρώην υπουργός απαντά: «Είμαι στο σοσιαλδημοκρατικό χώρο και παλεύω για την ανασυγκρότησή του. Ποια μορφή θα πάρει, αυτό δεν το ξέρω ακόμη. Ας βάλουμε κοινούς στόχους και τα άλλα θα έλθουν».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει επίσης ότι η κυβέρνηση οφείλει να παρουσιάσει ένα σχέδιο απεγκλωβισμού της οικονομίας από το κράτος, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να τη στηρίζει την κυβέρνηση στη Βουλή και αποκλείει ενδεχόμενο συμμετοχής του στο κυβερνητικό σχήμα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.