Στον αέρα ο τίτλος του Φέτελ (;)
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ της Red Bull να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην καριέρα του. Και πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ένα σενάριο έρχεται στο φως και το οποίο αν ισχύει, μπορεί να δώσει τον τίτλο στον Αλόνσο στα... χαρτιά. Σύμφωνα με αυτό, ο Φέτελ έκανε προσπέραση τη στιγμή που υπήρχε κίτρινη σημαία, γεγονός που τιμωρείται με ποινή 20 δευτερολέπτων. Αν κάτι τέτοιο γίνει, ο Φέτελ πέφτει στην 8η θέση και ο Αλόνσο παίρνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ της Red Bull να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην καριέρα του.
Και πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ένα σενάριο έρχεται στο φως και το οποίο αν ισχύει, μπορεί να δώσει τον τίτλο στον Αλόνσο στα… χαρτιά.
Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, ο Φέτελ προσπέρασε τον Ζαν Ερίκ Βερνιέ τη στιγμή που υπήρχε κίτρινη σημαία, γεγονός που κάνει την κίνηση αυτή παράνομη, με τον Γερμανό να απειλείται με ποινή 20 δευτερολέπτων.
Αν κάτι τέτοιο γίνει, ο Φέτελ πέφτει στην 8η θέση και ο Αλόνσο, που τερμάτισε 2ος στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, παίρνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα αφού έχει 278 βαθμούς και ο Φέτελ θα πέσει στους 277β.!
«Εξετάζουμε το υλικό που έχουμε», δήλωσε εκπρόσωπος της Ferrari και συμπλήρωσε: «Οτιδήποτε απειλεί την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, πρέπει να εξεταστεί»…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ
- «Φωτιά» το ενεργειακό κόστος σε Ελλάδα και Ευρώπη





