Πρώτη συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας του «αιώνιου» ντέρμπι
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν εν όψει του «αιώνιου» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν εν όψει του «αιώνιου» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Τους Πράσινους εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος αγώνων Γιάννης Ζαβραδινός και ο υπεύθυνος ασφαλείας, αντιστράτηγος Γιάννης Μπούτσικας, τον Ολυμπιακός ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Παναγόπουλος, τη Σούπερ Λιγκ ο Νίκος Πατμανίδης και ο ταξίαρχος Ζαφειρόπουλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ο υπεύθυνος για τα μέτρα, Νίκος Δημητρόπουλος και ο Θεόδωρος Κούτσαρης από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.
Γύρω από το «ΟΑΚΑ» θα δημιουργηθούν τρεις ζώνες ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο, οι Θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα και την αποστολή του Ολυμπιακού θα συνοδεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Κατόπιν αιτήματος των Πειραιωτών, στα αποδυτήρια δεν θα υπάρχουν αστυνομικοί και θα παρίστανται μόνο όσοι προβλέπονται από τον κανονισμό, 8 από τους γηπεδούχους και 3 από τους φιλοξενούμενους. Οι τελευταίοι θα δηλώσουν 10 άτομα, τα οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε μπουθ του ΟΑΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέρασε από την Ελβετία η Λιόν (1-0), τέταρτη σερί νίκη για την Άστον Βίλα (1-0) – Η βαθμολογία του Europa League
- Γαλλία: Δεσμεύεται ότι δεν θα εγκαταλείψει τους Κούρδους της Συρίας – Επεισόδια σε διαδήλωση στη Μασσαλία
- Δανία: Βλέπει μια ευκαιρία για «ουσιαστική διαπραγμάτευση» με τις ΗΠΑ, λέει ο ΥΠΕΞ Ράσμουσεν
- LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Ουτρέχτη – Γκενκ
- LIVE: Ρόμα – Στουτγκάρδη
