Ο Αρης φέρνει Χαντ για δοκιμή πριν από το συμβόλαιο…
Σε συμφωνία με τον Τζέρεμι Χαντ ήρθε η ΚΑΕ Άρης με τον Αμερικανό γκαρντ να αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τους «κίτρινους». Ο Χάντ ο οποίος αγωνιζόταν και πέρσι στη χώρα μας με την φανέλα του ΚΑΟΔ, θα δοκιμαστεί από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στις προπονήσεις του Άρη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας.
Σε συμφωνία με τον Τζέρεμι Χαντ ήρθε η ΚΑΕ Άρης με τον Αμερικανό γκαρντ να αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τους «κίτρινους».
Ο Χάντ ο οποίος αγωνιζόταν και πέρσι στη χώρα μας με την φανέλα του ΚΑΟΔ, θα δοκιμαστεί από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στις προπονήσεις του Άρη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας.
Η διοίκηση του Άρη προχώρησε με μυστικότητα τις επαφές με τον παίκτη και πλέον θα κάνει προσπάθειες για την έκδοση δελτίου, καθώς η απαγόρευση από την FIBA δεν έχει αρθεί ακόμα.
Θυμίζουμε ότι ο Χαντ ήρθε για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση «3» με την φυγή του Τσέιζ Σάιμον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας


