Ημέρα «καταιγιστικών» εξελίξεων ήταν η σημερινή στην Παναχαϊκή, με πολλές και σημαντικές αποχωρήσεις. Η αχαϊκή ομάδα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, αφού έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Παπακώστα, ενώ επίσης «παρελθόν» αποτελεί και ο τεχνικός διευθυντής, Πέτρος Μίχος. Νωρίτερα σήμερα, την πόρτα της εξόδου είχε ανοίξει ο Σολάκης, ενώ όπως φημολογείται έντονα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας προσεχώς θα τον ακολουθήσουν οι Μπρέσκα και Βρονταράς. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Παπακώστα και τον τεχνικό διευθυντή κ. Πέτρο Μίχο».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη δείχνει μηδενική ανοχή στον ρατσισμό ανακοινώνοντας την αναστολή της ιδιότητας μέλους και την αφαίρεση των εισιτηρίων διαρκείας από πέντε φιλάθλους τους για γεγονότα με τη Ρεάλ.