Ημέρα «καταιγιστικών» εξελίξεων ήταν η σημερινή στην Παναχαϊκή, με πολλές και σημαντικές αποχωρήσεις. Η αχαϊκή ομάδα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, αφού έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Παπακώστα, ενώ επίσης «παρελθόν» αποτελεί και ο τεχνικός διευθυντής, Πέτρος Μίχος. Νωρίτερα σήμερα, την πόρτα της εξόδου είχε ανοίξει ο Σολάκης, ενώ όπως φημολογείται έντονα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας προσεχώς θα τον ακολουθήσουν οι Μπρέσκα και Βρονταράς. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Παπακώστα και τον τεχνικό διευθυντή κ. Πέτρο Μίχο».
Ο Ολυμπιακός έκανε τη ζωή του… δύσκολη, αλλά επικράτησε με 100-93 της ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL και φουλάρει για Μπαρτσελόνα. Τρομερή εμφάνιση από τον Σίλβα που έβαλε 31 πόντους.
Παρακολουθήστε live την αυλαία του πρωταθλήματος της Formula 1 του 2025, στοπ Άμπου Ντάμπι – Λάντο Νόρις, Μαξ Φερστάπεν και Όσκαρ Πιάστρι διεκδικούν τον τίτλο
H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε στο κλειστό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΖΑΟΝ – Άρης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.