Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Ελλάς-Σερβία-Συμμαχία» και Ζοτς, Ντούντα επίτιμοι δημότες

«Ελλάς-Σερβία-Συμμαχία» και Ζοτς, Ντούντα επίτιμοι δημότες

Οι Σέρβοι προπονητές και παίκτες που μεγαλούργησαν στον ελληνικό αθλητισμό τιμήθηκαν σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μουσικής θα βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι. Αναμφισβήτητα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Μάλιστα ο πρώτος ανακηρύχθηκε Δημότης Αθηναίων και Δημότης Πειραιά ο δεύτερος. Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση...

Οι Σέρβοι προπονητές και παίκτες που μεγαλούργησαν στον ελληνικό αθλητισμό τιμήθηκαν σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μουσικής θα βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι.

Η εκδήλωση είχε τίτλο «Οι Σέρβοι στον Ελληνικό Αθλητισμό» και ο κόσμος που βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για να τιμήσει τους Σέρβους ανθρώπους των σπορ που βοήθησαν τον ελληνικό αθλητισμό να προοδεύσει ήταν τόσος πολύς που η έναρξη καθυστέρησε για περίπου μία ώρα.

Αναμφισβήτητα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Μάλιστα ο πρώτος ανακηρύχθηκε Δημότης Αθηναίων και Δημότης Πειραιά ο δεύτερος.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε συνάντηση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και οι δύο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε ζεστό κλίμα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εισήλθε στο χώρο του Μεγάρου κρατώντας από το χέρι τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό βραβεύτηκαν επίσης οι: Σάβα Γκροζντάνοβιτς, Στιέπαν Μπόμπεκ, Μπράνκο Στάνκοβιτς, Τοντόρ Βεσελίνοβιτς, Νίκολα Στάμενιτς, Ζόραν Γκάιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ζάρκο Πάσπαλι, Ζέλικο Ρέμπρατσα, Ντέγιαν Μπρντγιόβιτς, Ζέλικο Τανάσκοβιτς, Ιβάν Μίλκοβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, Πέταρ Τρμπόγιεβιτς, Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, Βλάντο Τζούροβιτς, Γκόραν Μακσίμοβιτς, Ντράγκαν Σάκοτα, Μίλαν Τόμιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ιλια Ιβιτς, Ντράγκαν Τάρλατς.

Στις 8.15μ.μ. ξεκίνησε η προβολή της ταινίας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να τιμήσει τους βραβευθέντες και ήταν αφιερωμένη στα επιτεύγματα και στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας των Σέρβων Αθλητών και Προπονητών στην Ελλάδα.

Η πορεία του κάθε προπονητή- αθλητή έγινε με χρονολογική σειρά, δηλαδή σύμφωνα με την ημερομηνία που ήρθαν στη χώρα μας για να εργαστούν. Διήρκησε περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο και από την οθόνη του Μεγάρου Μουσικής πέρασαν όλα τα επιτεύγματα των Σέρβων στην Ελλάδα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ταινία, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να απονείμουν τον τίτλο του επίτιμου Δημότη στους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο