Τουλάχιστον 26 φοιτητές βρήκαν τραγικό θάνατο σε εστία της πόλης Μούμπι στη Νιγηρία, όταν ένοπλοι εισέβαλαν στο κτήριο και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη της ευθύνης, όμως δεν αποκλείεται να πρόκειται για αντίποινα στην ευρείας κλίμακας επιχείρηση κατά της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, που διεξήχθη από τις δυνάμεις ασφαλείας πριν λίγες ημέρες.
Δεκάδες φοιτητές βρήκαν τραγικό θάνατο σε εστία της πόλης Μούμπι στη Νιγηρία, όταν ένοπλοι εισέβαλαν στο κτήριο και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ.
Τα θύματα είναι τουλάχιστον 26, σύμφωνα με εκπρόσωπο του κολεγίου.
Καθηγητής του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου του Μούμπι που είχε μιλήσει νωρίτερα στο BBC υπό καθεστώς ανωνυμίας, είχε υποστηρίξει ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 40.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τη σφαγή στη φοιτητική εστία, ούτε ανάληψη της ευθύνης.
Δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται για αντίποινα στην ευρείας κλίμακας επιχείρηση κατά της ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, που διεξήχθη από τις δυνάμεις ασφαλείας πριν λίγες ημέρες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.