Επιστροφή Αμπντούν, Φετφατζίδη, έξι εβδομάδες έξω ο Παπάζογλου
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Champions League με την Άρσεναλ ξεκίνησε από σήμερα στου Ρέντη, όπου έγινε η εκτίμηση και η καταμέτρηση των «απωλειών» που μετρά η πειραϊκή ομάδα. Τα... ευχάριστα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η παρουσία των Αμπντούν και Φετφατζίδη, που έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Champions League με την Άρσεναλ ξεκίνησε από σήμερα στου Ρέντη, όπου έγινε η εκτίμηση και η καταμέτρηση των «απωλειών» που μετρά η πειραϊκή ομάδα. Τα… ευχάριστα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η παρουσία των Αμπντούν και Φετφατζίδη, που έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Ακόμη, έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στο προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» αποτελεί η διαπίστωση ότι το «σφίξιμο» που ένιωσε ο Μοντέστο στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν αποτελεί αιτία προβληματισμού, καθώς η κατάσταση του Γάλλου μεσοαμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία.
Ως προς τους υπόλοιπους, Τζιμπούρ, Φέισα και Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.
Ο Σέρβος μέσος έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο γήπεδο που πέρυσι πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ενώ η περίπτωση του Τοροσίδη συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Όσον αφορά τον Παπάζογλου, ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα λείψει σίγουρα για έξι εβδομάδες μετά τον σοβαρό χθεσινό τραυματισμό στον ώμο (εξάρθρωση).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Γαλλία: Το 84% των Γάλλων θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας
- Γροιλανδία: Δόθηκαν στους κατοίκους «οδηγίες αντιμετώπισης κρίσης», ενώ ο Τραμπ λέει ότι το νησί είναι των ΗΠΑ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης



