Επιστροφή Αμπντούν, Φετφατζίδη, έξι εβδομάδες έξω ο Παπάζογλου
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Champions League με την Άρσεναλ ξεκίνησε από σήμερα στου Ρέντη, όπου έγινε η εκτίμηση και η καταμέτρηση των «απωλειών» που μετρά η πειραϊκή ομάδα. Τα... ευχάριστα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η παρουσία των Αμπντούν και Φετφατζίδη, που έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Champions League με την Άρσεναλ ξεκίνησε από σήμερα στου Ρέντη, όπου έγινε η εκτίμηση και η καταμέτρηση των «απωλειών» που μετρά η πειραϊκή ομάδα. Τα… ευχάριστα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν η παρουσία των Αμπντούν και Φετφατζίδη, που έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.
Ακόμη, έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στο προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» αποτελεί η διαπίστωση ότι το «σφίξιμο» που ένιωσε ο Μοντέστο στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν αποτελεί αιτία προβληματισμού, καθώς η κατάσταση του Γάλλου μεσοαμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία.
Ως προς τους υπόλοιπους, Τζιμπούρ, Φέισα και Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.
Ο Σέρβος μέσος έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο γήπεδο που πέρυσι πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ενώ η περίπτωση του Τοροσίδη συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Όσον αφορά τον Παπάζογλου, ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα λείψει σίγουρα για έξι εβδομάδες μετά τον σοβαρό χθεσινό τραυματισμό στον ώμο (εξάρθρωση).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ολονύχτιο σφυροκόπημα της Τεχεράνης – «Είμαστε έτοιμοι για παρατεταμένο πόλεμο» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία





