«Όλα για τη νίκη με Ολυμπιακό» είπε ο Ιγκλέσιας
Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου, αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη, όπως τόνισε ο Ματίας Ιγκλέσιας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου, αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη, όπως τόνισε ο Ματίας Ιγκλέσιας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM».
«Με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. την περασμένη Δευτέρα στη Λιβαδειά) παίξαμε καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και παλέψαμε πολύ. Πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη και έτσι θα πάμε να αγωνιστούμε κόντρα στον Ολυμπιακό» τόνισε ο Αργεντινός μέσος και συνέχισε:
«Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαστε καλά, αλλά έχουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα ακόμα. Υπάρχει καιρός να τα βελτιώσουμε. Πέρυσι καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη. Παίξαμε κόντρα στη Νιούκαστλ και νομίζω πως αξίζαμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε μία ομάδα ταπεινή και παίζουμε κάθε αγώνα λες και είναι ο τελευταίος».
Μιλώντας για τον εαυτό του, με αφορμή και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ιγκλέσιας είπε πως «η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Τώρα, αν γίνεται να σκοράρω ή να βγάζω πάσες και να μπαίνουν γκολ, τότε και με αυτόν τον τρόπο βοηθάω.
»Στόχος μου είναι να εξελίσσεται και να βελτιώνεται το παιχνίδι της ομάδας και να παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε», ενώ κατέληξε επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα, την οποία έχει αγαπήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!


