Με τις τραγουδίστριες που χρησιμοποιούν το σεξ για να πουλήσουν τα ‘βαλε η Αντέλ
Το σεξ πουλάει, αλλά αυτό δεν αρέσει στην Αντέλ. Η τραγουδίστρια, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, δήλωσε ότι οι τραγουδιστές που γδύνονται και επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια για να πουλήσουν, παρουσιάζουν μια αρνητική εικόνα στους θαυμαστές τους.
Το σεξ πουλάει, αλλά αυτό δεν αρέσει στην Αντέλ. Η τραγουδίστρια, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, δήλωσε ότι οι τραγουδιστές που γδύνονται και επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια για να πουλήσουν, παρουσιάζουν μια αρνητική εικόνα στους θαυμαστές τους.
Ενώ οι φωτογραφίες της ημίγυμνης Lady Gaga κάνουν παντού την εμφάνισή τους, η 24χρονη Αντέλ, δηλώνει στην εφημερίδα The Sun: «Τις έχω δει από κοντά και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε».
«Το να εκμεταλλεύεσαι τον εαυτό σου σεξουαλικά δεν δείχνει τη σωστή εικόνα. Δεν το βρίσκω ενθαρρυντικό» πρόσθεσε.
Η Αντέλ, η οποία είναι έγκυος, έχει δηλώσει ότι ακόμα και εάν είχε λιγότερα κιλά, δεν θα φορούσε ελάχιστα ρούχα.
«Απλά στέκομαι εκεί και τραγουδάω. Δεν ανησυχώ που είμαι ένα νούμερο παραπάνω και που είμαι πιο παχιά από άλλους καλλιτέχνες» δήλωσε στη Sun. «Ανεξάρτητα από το πως είσαι εμφανισιακά, το κλειδί είναι να είσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου» πρόσθεσε.
Οι δηλώσεις της Αντέλ είδαν το φως της δημοσιότητας, λίγο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Lady Gaga να παίρνει βάρος σε μικρό χρονικό διάστημα.
Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι από τα 15 της παλεύει με τη βουλιμία και την ανορεξία, φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα, δήλωσε περήφανη για το σώμα της και κάλεσε τους θαυμαστές της να «αγκαλιάσουν» τα ελαττώματά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών
- Ναρκωτικά: Νεαρός συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από οκτώ κιλά κάνναβη στην κατοχή του
- Η Νέα Αριστερά στο πλευρό των αγροτών: Όχι στην εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου
- No Other Choice: Εργασιακή ανασφάλεια, αρρενωπότητα, απειλή της ΑΙ – Η ζοφερή καταδίκη του καπιταλισμού
- Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ιωαννίδης



