«Προκάλεσα τη δίωξη και δεν φοβάμαι…», απαντά ο Ζαγοράκης
Ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ ανήκε ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ότι ήξερε να κρατάει «χαμηλά τη μπάλα» το έχει αποδείξει εντός και εκτός γηπέδων. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλείται να βγει στην... αντεπίθεση και να υπερασπιστεί το όνομα και την τιμή του έπειτα από το θέμα της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε. Ο πρώην αρχηγός και μετέπειτα πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρχικά δημοσίευσε μία γραπτή του δήλωσε και στη συνέχεια έσπασε τη σιωπή του δίνοντας συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», όποπυ μεταξύ άλλων τονίζει ότι δεν φοβάται την αλήθεια σχετικά και ότι εκείνος προκάλεσε τον οικονομικό έλεγχο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ.
Ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ ανήκε ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ότι ήξερε να κρατάει «χαμηλά τη μπάλα» το έχει αποδείξει εντός και εκτός γηπέδων. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλείται να βγει στην… αντεπίθεση και να υπερασπιστεί το όνομα και την τιμή του έπειτα από το θέμα της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε.
Ο πρώην αρχηγός και μετέπειτα πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρχικά δημοσίευσε μία γραπτή του δήλωσε και στη συνέχεια έσπασε τη σιωπή του δίνοντας συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», όποπυ μεταξύ άλλων τονίζει ότι δεν φοβάται την αλήθεια σχετικά και ότι εκείνος προκάλεσε τον οικονομικό έλεγχο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ.
Ο «Ζαγόρ» που ως γνωστό μαζί με τον Ηλία Βιολίδη, πρώην αντιπρόεδρο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, φαίνεται ότι δεν θα μείνει για πολύ σε θέση άμυνας:
«Θέλαμε να φύγει και η παραμικρή σκιά που ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει επάνω μου. Αλίμονο αν έπειτα τόσα χρόνια αγάπης και πάθους για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική, θα άφηνα να πλανάται και η παραμικρή υποψία για μένα. Το περιμέναμε, εμείς το προκαλέσαμε. Θα κληθούμε να δώσουμε τη μαρτυρία μας και πιστεύω βαθιά αυτό που ξέρω καλά. Ποια είναι η αλήθεια. Και την αλήθεια ποτέ δεν τη φοβήθηκα, πάντα την αναζητούσα», τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει:
«Νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή, πιστεύω ότι θα ασκηθούν και άλλες διώξεις. Εφόσον αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο κέντρο της Δικαιοσύνης και έχουν ασκηθεί οι ποινικές διώξεις, εμένα δεν μου επιτρέπεται κατά νόμο να πω τίποτα περισσότερο από όσα έχω γράψει στη μηνυτήρια αναφορά μου και αυτό θα καταθέσω στον αρμόδιο ανακριτή όταν κληθώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα


