Στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός για το βασικό στάδιο προετοιμασίας
Για το Καρπενήσι αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας περιόδου. Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι «είναι πολύ δύσκολα για μία ομάδα να παραμένει στην κορυφή», ωστόσο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως «στο τέλος της χρονιάς, με σωστή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, νομίζω ότι θα έχουμε επιτύχει όλους τους στόχους μας».
Για το Καρπενήσι αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας περιόδου.
Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι «είναι πολύ δύσκολα για μία ομάδα να παραμένει στην κορυφή», ωστόσο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως «στο τέλος της χρονιάς, με σωστή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, νομίζω ότι θα έχουμε επιτύχει όλους τους στόχους μας».
Είπε ακόμη: «Ήρθα σε μία ομάδα που διαθέτει πολύ ταλέντο, είναι έτοιμη αγωνιστικά, διότι διατήρησε τον κορμό της και κατά γενική ομολογία έπαιξε καλό μπάσκετ την περασμένη σεζόν. Θα προσθέσουμε μερικά νέα στοιχεία, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι».