Samsung Galaxy Player με οθόνη 5,8» ανακοίνωσε η Samsung πριν την IFA 2012
Μια νέα συσκευή αναπαραγωγής φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής ανακοίνωσε η Samsung λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες της η IFA 2012, η διεθνής έκθεση που διεξάγεται στις 29 Αυγούστου στο Βερολίνο. Ο νέος Samsung Galaxy Player έχει οθόνη 5,8 ιντσών.
Μια νέα συσκευή αναπαραγωγής φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής ανακοίνωσε η Samsung λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες της η διεθνής έκθεση IFA 2012. Η Samsung έχει προγραμματίσει Συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου στο Βερολίνο, όπου θα βρίσκεται και το tech.in.gr. Ο νέος Samsung Galaxy Player που αναμένεται να δούμε εκεί έχει οθόνη 5,8 ιντσών.
Ο Samsung Galaxy Player υποστηρίζει την προβολή με ανάλυση 960×540 pixel στην μεγαλύτερη οθόνη της σειράς, με λόγο θέασης 16:9 και φέρει μνήμη 16GB ή 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, υποστήριξη GPS και επικοινωνίας μέσω Wi-Fi, έχει μπαταρία 2.500mAh και βασίζεται στο Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
H τρέχουσα έκδοση του Galaxy Player που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ έχει οθόνη 5 ιντσών και πωλείται γύρω στα 200 δολάρια. Προς το παρόν, η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης του μεγάλου Samsung Galaxy Player 5,8» δεν έχουν γίνει γνωστές. To CNet.com υπενθυμίζει ότι το Google Nexus Tablet με την νεότερη έκδοση του Android, Jelly Bean, διατίθεται ήδη αντί 200 περίπου δολαρίων.