Τέσσερις νεκροί και 11 τραυματίες από πυρκαγιά σε μπαρ της Ταϊλάνδης
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 11 τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μπαρ στο νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τέσσερις Γάλλοι, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 11 τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μπαρ στο νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τους νεκρούς είναι γυναίκες, αλλά επειδή τα πτώματα είναι απανθρακωμένα είναι δύσκολο να αναγνωριστούν.
Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τέσσερις Γάλλοι, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το κτίριο που στεγάζεται το Tiger Pub στην παραλία Πατόνγκ σχεδόν κατέρρευσε από την πυρκαγιά, η οποία πιθανότατα ξέσπασε όταν εξερράγη μετασχηματιστής.
Περισσότεροι από 19 εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ταϊλάνδη.
Το πλέον πολύνεκρο δυστύχημα των τελευταίων χρόνων συνέβη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς του 2009, όταν από φωτιά σε κλαμπ της Μπανγκόκ έχασαν τη ζωή τους 66 άνθρωποι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας