Αρχικά νομίζαμε πως η Ford αλλάζει χρώματα για λόγους marketing, τώρα σκεφτόμαστε μήπως το κάνει για αλλάξει και το γούρι.
Μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης η Ford ανακοίνωσε πως τα Fiesta RS WRC των Jari-Matti Latvala και Petter Solberg θα αλλάξουν χρώματα για το ράλλυ Φινλανδίας. Μόνο για αυτόν τον αγώνα (προς το παρόν) τα αυτοκίνητα θα «φορέσουν» τη μαύρη και άσπρη στολή του πολέμου με την οποία τα είδαμε να αγωνίζονται στο Ράλλυ Γαλλίας.
Πάντως κάτι είχαμε υποπτευθεί αφού τα αυτοκίνητα δοκιμών αυτές τις ημέρες στη Φινλανδία ήταν εντελώς άσπρα.
Οι δοκιμές είχαν διάρκεια δυο ημέρες (μια για τον Petter Solberg και μια για τον Jari-Matti Latvala).
«Είναι πολύ σημαντικό τεστ για να είναι όλα έτοιμα για τον αγώνα. Πέρσι είχαμε καλό set-up και αγωνιστήκαμε για την νίκη, φέτος το αυτοκίνητο είναι πολύ ανταγωνιστικό και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα στις δοκιμές», δήλωσε ο J. M. Latavala.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας