Ο Λεβαδειακός επικράτησε με σκορ 7-1 της Κορίνθου, στο πρώτο φιλικό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ελατοχώρι Πιερίας. Για την ομάδα της Λιβαδειά σκόραραν τρία γκολ ο Ροτζέριο και από ένα οι Λισγάρας, Μπουντόπουλος, Βασιλείου και ο υπό δοκιμή Κάλφας. Ο Γιώργος Παράσχος χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Κασμερίδη (46’ Τσιντώτας), Λισγάρα, Κοτίτσα (80’ Καραματσούκη), Mίλιεβιτς (46’ Μαχαίρα), Μεντί (46’ Νικολακάκη), Μπουντόπουλο (46’ Βασιλείου), Κουτσόπουλο (46’ Ζαννιά), Ζησόπουλο (46’ Γκριτζάπη), Ζαχούι, Ροτζέριο (46’ Aκόστα), Κάλφα (46’ Μανωλάς).
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/12) για την Αστάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.