Δεληγιάννης: «Στο Λονδίνο για το καλύτερο δυνατό»
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Δεληγιάννης, έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, όπου μίλησε για τη συμμετοχή και τους στόχους της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου ξεκαθάρισε ότι στόχος της Ελλάδας είναι «να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Δεληγιάννης, έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, όπου μίλησε για τη συμμετοχή και τους στόχους της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής πολίστας δήλωσε: «Σίγουρα η ομάδα είχε δείξει πολύ ενθαρρυντικά σημάδια στο Έντμοντον (σ.σ. στο Προολυμπιακό τουρνουά). Είχαμε παίξει ωραίο πόλο και τα σχόλια από τις υπόλοιπες ομάδες ήταν πολύ κολακευτικά για εμάς. Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν σε απόδοση σε σχέση με το τουρνουά του Έντμοντον. Πρόκειται για μία συμπαγή ομάδα, η οποία είναι ψυχολογικά δεμένη και παρουσιάζει συνοχή. Έχουμε τα φώτα να εμφανιστούμε περισσότερο δεμένοι και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».
Τέλος, για τους αντιπάλους της εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες είπε: «Η ομάδα της Κροατίας είναι από τα φαβορί για μετάλλιο. Πρόκειται ίσως για την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Ωστόσο, η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις για τα φαβορί. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο καλύτερη πορεία γίνεται στον όμιλο, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να δείξουμε στις υπόλοιπες ομάδες ότι πάμε για σοβαρά πράγματα. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα


