«Πέταξε» για Αυστρία ο Ολυμπιακός με μία έκπληξη στην αποστολή
Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε το πρωί με προορισμό την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο αεροπλάνο που μετέφερε τους «ερυθρόλευκους» μπήκε και ο Νίκολα Γκουλάν.
Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε το πρωί με προορισμό την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο αεροπλάνο που μετέφερε τους «ερυθρόλευκους» μπήκε και ο Νίκολα Γκουλάν.
Ο 23χρονος Σέρβος, που καλύπτει την αριστερή πτέρυγα της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εφ΄όσον πείσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αποκτηθεί. Ο Γκουλάν ανήκει στην Φιορεντίνα από το 2007, όμως έπαιξε ελάχιστα στους «βιόλα», καθώς παραχωρήθηκε ως δανεικός στις Σαμπντόρια, Μόναχο 1860, Εμπολι και Κιέβο. Πέρυσι, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας «ποδοσφαιρικής στέγης».
Οι παίκτες των νταμπλούχων δεν έκαναν δηλώσεις ενώ την αποστολή αποτελούν οι Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μοντέστο, Φουστέρ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Αμπντούν, Κάρολ, Δασκαλάκης, Σιόβας, Ντιόγο, Φέισα, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας, Τάτος, Ντιελνά, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Γκουλάν.
Στην Αυστρία, δεν ταξίδεψαν οι Κέβιν Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως και οι διεθνείς Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρώην NBAers αποθεώνουν τον γιο του Στογιάκοβιτς (vids)
- Παπανδρέου: Το κράτος δικαίου είναι έννοια ασύμβατη με τις επιλογές αυτής της κυβέρνησης
- Τραμπ: «Να ανοίξουν τα Στενά του… Τραμπ» – Η αμφιλεγόμενη ατάκα για τα Στενά του Ορμούζ εν μέσω ενεργειακής κρίσης
- Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ να είναι κυβέρνηση μετά τις εκλογές ώστε να οδηγηθούν οι πολιτικοί υπεύθυνοι ενώπιον της Δικαιοσύνης
- Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 21-12: Εύκολο απόγευμα και 20/20 για τους Πειραιώτες
- Θανάσης Πάτρας: «Πέρυσι είχα μια δύσκολη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο» – Η εξομολόγηση του


