Στο «σφυρί» σπάνιο ροζ διαμάντι
Ένα σπάνιο ροζ διαμάντι 12 καρατίων εκτιμάται ότι θα πουληθεί για τουλάχιστον 8 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ. Το Αρειανό Ροζ διαμάντι (Martian Pink) είναι ιδιαίτερα μεγάλο, γεγονός που το κάνει τόσο σπάνιο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ροζ διαμάντι που δημοπρατείται ποτέ.
Ένα σπάνιο ροζ διαμάντι 12 καρατίων εκτιμάται ότι θα πουληθεί για τουλάχιστον 8 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ.
Το Αρειανό Ροζ διαμάντι (Martian Pink) είναι ιδιαίτερα μεγάλο, γεγονός που το κάνει τόσο σπάνιο.
Το όνομά του τού το έδωσε Αμερικανός κοσμηματοπώλης το 1976, τη χρονιά που οι ΗΠΑ έστειλαν δορυφόρο στον Άρη.
Ο οίκος δημοπρασιών Christie’s εκτιμά ότι θα πουληθεί για 8 έως 12 εκατομμύρια δολάρια. Το διαμάντι είναι το μεγαλύτερο ροζ διαμάντι που δημοπρατείται ποτέ.
Το πιο διάσημο ροζ διαμάντι στον κόσμο ανήκει στη Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Πλήγμα στη θεσμική υπόληψη και δημοκρατική λειτουργία της Βουλής η κατάργηση των ζωντανών μεταδόσεων των εξεταστικών
- Ο Λούκα Βούσκοβιτς είναι ο ήρωας των Χριστουγέννων στην Μπουντεσλίγκα
- «Προτιμούσα να έχω γεννήσει ένα σκυλάκι» – Ο αποξενωμένος γιος της Μπριζίτ Μπαρντό, Νικολά-Ζακ Σαριέ
- Μήνυση Πλακιά για το ξεμπάζωμα των Τεμπών επί θητείας Κώστα Αγοραστού
- Ταϊρί: «Θέλουμε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και να πετύχουμε κάτι σημαντικό»
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Επιχειρούσαν να μεταφέρουν πρόβατα στο εξωτερικό – Συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.




