Στο Τουν για το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ ο Διομήδης Άργους
Στο Τουν της Ελβετίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή του Διομήδη Αργους, εν όψει του επαναληπτικού τελικού του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών με την τοπική Βάκερ που θα γίνει τη Δευτέρα (28/5). Η ομάδα της Αργολίδας θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, αφού προηγήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή της Α1. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports 4.
Στο Τουν της Ελβετίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή του Διομήδη Αργους, εν όψει του επαναληπτικού τελικού του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών με την τοπική Βάκερ που θα γίνει τη Δευτέρα (28/5). Η ομάδα της Αργολίδας θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, αφού προηγήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή της Α1.
Ο Διομήδης καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη του στον πρώτο τελικό με 26-23 και να χαρίσει στο ελληνικό χάντμπολ τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του..
Ο τεχνικός του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ελπίζει οι παίκτες του να δείξουν το ίδιο πάθος με τον αγώνα του Λουτρακίου. Ο αρχηγός του Διομήδη Αργους, Γιώργος Ζαραβίνας, σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1, τόνισε:
«Είναι μία πρόκληση τόσο για το Διομήδη, όσο και για ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου είναι διακαής πόθος όλου του αθλήματος. Αν τα καταφέρουμε θα είναι η σημαντικότερη στιγμή στην λ5άχρονη ιστορία του αθλήματος».
Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports 4.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι
- Ηράκλειο: Γεράκι εγκλωβίστηκε σε σούπερ μάρκετ – Κλήθηκε η Πυροσβεστική
- LIVE: Λιντς – Λίβερπουλ
- Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-1: O… κατήφορος των «βιόλα» συνεχίζεται

