Απορρίφθηκε το αίτημα της «Χ.Κ.Τεγόπουλος» για ένταξη στο άρθρο 99
Απορρίφθηκε η αίτηση της «Χ.Κ.Τεγόπουλος», η οποία εκδίδει την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, για ένταξη στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Το δικαστήριο με την απόφασή του κρίνει ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα.
Απορρίφθηκε η αίτηση της «Χ.Κ.Τεγόπουλος», η οποία εκδίδει την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, για ένταξη στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Το δικαστήριο με την απόφασή του κρίνει ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα.
Βάσει της απόφασης οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους μέσω της δικαστικής οδού, ενώ η εταιρεία οφείλει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πιστωτές της.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας