Στην 9η θέση το δίδυμο Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη
Στην 9η θέση του Γκραντ Σλαμ της Σανγκάης κατετάγη το ελληνικό δίδυμο Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη, στη καλύτερη εφετινή εμφάνισή τους. Το ελληνικό δίδυμο (Νο 21 του ταμπλό) ηττήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με 2-0 (21-15, 21-16) από τις Τσέχες Κολοτσόβα/Σλουκόβα (Νο 10) και τερμάτισαν στην 9η θέση.
Στην 9η θέση του Γκραντ Σλαμ της Σανγκάης κατετάγη το ελληνικό δίδυμο Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη, στη καλύτερη εφετινή εμφάνισή τους.
Το ελληνικό δίδυμο (Νο 21 του ταμπλό) ηττήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με 2-0 (21-15, 21-16) από τις Τσέχες Κολοτσόβα/Σλουκόβα (Νο 10) και τερμάτισαν στην 9η θέση.
Έτσι, το ελληνικό δίδυμο απέσπασε 320 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη και χρηματικό έπαθλο 8.000 δολαρίων.
Την επόμενη εβδομάδα, οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη θα συνεχίσουν την… περιοδεία τους στην Κίνα, καθώς θα συμμετάσχουν στο Γκραν Σλαμ του Πεκίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέσβος: «Έμφραγμα» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τους κτηνοτρόφους – Χωρίς οχήματα αναχώρησε το «Νήσος Σάμος»
- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ζέλσον (vid)
- Η «Αποστολή» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – Γεροντιδάκης, Κακούρης, Νούσιας απαγγέλλουν ποιήματα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ οριακά «υιοθέτησε» την Ντρου Μπάριμορ
- Τορούν 2026: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Καραλή (vid)
- Ρώμη: Ισχυρή έκρηξη με δύο σοβαρά τραυματίες – Τρεις πολυκατοικίες κατέρρευσαν
