
Wind : Προσφέρει το Wind Mobile Internet Daily
Πρόσβαση στο διαδίκτυο από το κινητό με 1 ευρώ την ημέρα προσφέρει στους συνδρομητές της η Wind με το Wind Mobile Internet Daily. Πρόκειται για ένα «ημερήσιο πάσο» για όλους τους συνδρομητές WIND συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς), καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής, χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet ή επιπρόσθετο πακέτο Internet, που αντικαθιστά τις χρεώσεις ανά kb για […]
Πρόσβαση στο διαδίκτυο από το κινητό με 1 ευρώ την ημέρα προσφέρει στους συνδρομητές της η Wind με το Wind Mobile Internet Daily.
Πρόκειται για ένα «ημερήσιο πάσο» για όλους τους συνδρομητές WIND συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς), καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής, χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet ή επιπρόσθετο πακέτο Internet, που αντικαθιστά τις χρεώσεις ανά kb για internet & wap που ίσχυαν ως σήμερα.
Το WIND Mobile Internet Daily προσφέρει έως 20 MB χρήσης εντός Ελλάδος ανά ημέρα, για πλοήγηση στο Internet από τη συσκευή τους, πρόσβαση σε email, χρήση εφαρμογών, κλπ. Ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη χρήση του και μετά τα 20ΜΒ μέσα στην ημέρα, με όσα Mobile Internet Daily επιθυμεί.
Οι χρήστες θα ενημερώνονται με SMS την επόμενη μέρα για τη χρέωση και τα ΜΒ που καταναλώθηκαν την προηγούμενη. Επιπλέον οι συνδρομητές καρτοκινητής, καρτοσύνδεσης και Wind to All (χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet) θα λαμβάνουν άμεσα ενημερωτικό SMS όταν φτάνουν το όριο των 20ΜΒ.
Με την απλή αυτή χρέωση το WIND Mobile Internet Daily είναι ιδανικό για να καλύψει την περιστασιακή χρήση Internet από κινητό με τον πιο οικονομικό τρόπο καθώς ο συνδρομητής διατηρεί τον έλεγχο του λογαριασμού του. Για συχνή χρήση, η WIND προτείνει προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένη χρήση Internet ή κάποιο από τα πακέτα WIND Mobile Internet ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442