Ανέλαβε την ευθύνη του υποβιβασμού ο Καραγεωργίου
Την ευθύνη για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη ανέλαβε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Ξάνθη που έπαιξε κανονικά το παιχνίδι.
Την ευθύνη για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη ανέλαβε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Ξάνθη που έπαιξε κανονικά το παιχνίδι.
«Είναι μια δυσάρεστη και πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο. Κανείς μας δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Παρ’ όλα αυτά δεν βρισκόμαστε στην κατηγορία και είναι πολύ άσχημο για όλους όσους είμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
»Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της Ξάνθης γιατί παρότι δεν υπήρχε κίνητρο τα έδωσαν όλα και τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο φανερώνοντας και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.
»Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε, να συζητήσουμε και σε κάποια από τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε για όλα όσα έγιναν κι αυτά που θα γίνουν.
»Ολοκληρωτικά την ευθύνη αυτής της κατάστασης την αναλαμβάνω εγώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Euroleague: Υπόκλιση στο λαό του Θρύλου από την Marca και την AS – Η «ηρωική» Ρεάλ και ο «θρίαμβος» του Ολυμπιακού
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

