Αγωνία ως την Τετάρτη για τα ονόματα των επενδυτών της ΑΕΚ
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ που κάλεσε ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Δημητρέλος, με θέμα την ομάδα επενδυτών που ενδιαφέρεται να βάλει λεφτά στην ομάδα. Τα ονόματα των φερόμενων επενδυτών δεν βγήκαν στο φως, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, αφού τα μέλη του ΔΣ δεσμεύθηκαν να μην αποκαλύψουν τίποτα. Από Τρίτη σε... Παρασκευή οι πληρωμές προς τους παίκτες.
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ που κάλεσε ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Δημητρέλος, με θέμα την ομάδα επενδυτών που ενδιαφέρεται να βάλει λεφτά στην ομάδα. Τα ονόματα των φερόμενων επενδυτών δεν βγήκαν στο φως, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, αφού τα μέλη του ΔΣ δεσμεύθηκαν να μην αποκαλύψουν τίποτα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα επενδυτική ομάδα που θέλει να βάλει χρήματα στην ομάδα έχει ήδη καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό δύο εκατομμύρια ευρώ. Στο έκτακτο ΔΣ, τα μέλη του ενημερώθηκαν και με τη σειρά τους ζήτησαν εγγυήσεις για να αποδεχθούν τα χρήματα αυτά.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος θα μιλήσει δημοσίως για το θέμα το μεσημέρι της Τετάρτης στις 13.00.
Την Παρασκευή οι πληρωμές…
Εν τω μεταξύ, οι παίκτες ρώτησαν την Τρίτη τον Βασίλη Δημητριάδη αν θα γίνουν οι πληρωμές που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση και η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.
Τόσο ο Ανδρέας Δημητρέλος όσο και ο Ηλίας Μπόβαλης ανέφεραν μέσω του Βασίλη Δημητριάδη ότι μέχρι την Παρασκευή θα μπουν τα λεφτά ώστε στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές των παικτών για την αδειοδότηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Γουάινσταϊν έχει εκτίσει την ποινή του»: Η Τζούντι Ντεντς διχάζει – Το «δυσβάσταχτο» πρόβλημα υγείας της
- Ουκρανία: Τι θα γίνει με το δάνειο αποζημιώσεων – Ο χρόνος πιέζει τους Ευρωπαίους συμμάχους της
- Η αξία του κράτους πρόνοιας: Ποιες χώρες της ΕΕ δαπανούν τα περισσότερα;
- Ζελένσκι: Έτοιμο την Τρίτη το σχέδιο 20 σημείων Ουκρανίας και Ευρώπης – Θα διαβιβαστεί στις ΗΠΑ
- LIVE: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Κεραυνοί Καραμανλή κατά Μητσοτάκη για συνολική κρίση θεσμών – Ηχηρή επαναφορά στην ατζέντα του σκανδάλου των υποκλοπών



