Πρώτη γεύση από Citroen DS9
H γαλλική φίρμα σκιαγραφεί τη σιλουέτα μιας τετράτροχης πρότασης που, σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στην γκάμα των DS.
Την εικόνα μιας αινιγματικής σιλουέτας που θα φορέσει τα διακριτικά DS έδωσε στη δημοσιότητα η Citroen.
Τα επίσημα στοιχεία είναι μέχρι στιγμής ελάχιστα, ωστόσο όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες συγκλίνουν σ’ ένα μοντέλο που θα φέρει τα διακριτικά DS9 και το οποίο θα βασιστεί αισθητικά στο concept Metropolis που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2011.
Το Metropolis concept που είχε ως αφετηρία το Citroen C6 είχε μήκος 5,3 μέτρων και, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις της γαλλικής φίρμας, θα περνούσε στην παραγωγή ως μια sport προδιαγραφών μπερλίνα πολυτελείας.
auto.in.gr
- Παραίτηση στα BAFTA μετά το περιστατικό με ρατσιστική λέξη: Αντιδράσεις για τον χειρισμό της τελετής
- Γαλλία: Δύο γυναίκες νεκρές – Καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στην Άνω Σαβοΐα
- Ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ του Ζέλσον (vid)
- Κάθετος Διάδρομος: Κοινή δήλωση 13 χωρών για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Στην ολομέλεια της Βουλής το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια του Γιάννη που μου άλλαξαν τη ζωή – Θέλω τίτλο με τον Άρη» (vid)
- Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή τον πανικό γύρω από την παρουσία του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442