Με πρωτιές αποχαιρέτησαν τη Μαδρίτη Γρηγοριάδης και Δράκου
Με πρωτιές αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλές επιδόσεις από τους Αρη Γρηγοριάδη και τη Νόρα Δράκου ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μαδρίτης.
Με πρωτιές αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλές επιδόσεις από τους Αρη Γρηγοριάδη και τη Νόρα Δράκου ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μαδρίτης.
Ο Γρηγοριάδης πρώτευσε εύκολα στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 26.46, που είναι βέβαια πολύ μακριά από τις δυνατότητές του, ενώ η 20χρονη Πατρινή πήρε την πρώτη θέση σε ένα αγώνισμα στο οποίο δεν ειδικεύεται, τα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση 28.01 (27.94 είχε κάνει στον πρωινό προκριματικό).
Παράλληλα, στον τελικό των 100μ. ελεύθερο, η Δράκου ήταν δεύτερη με 56.05, η Νέρι Νιαγκουάρα τρίτη με 56.99 και η Σοφία Κλικοπούλου πέμπτη με 57.61.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγία Βαρβάρα: Αιματηρή επίθεση σε 21χρονο από ομάδα 15 ατόμων με ρόπαλα και κράνη – Του άρπαξαν και τη μηχανή
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Μέση Ανατολή: Αναχώρησε μια πρώτη πτήση τσάρτερ, λένε οι ΗΠΑ – Πάνω από 17.500 Αμερικανοί έχουν επιστρέψει
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ

