Ο Φορτούνης το νέο πρόσωπο στις κλήσεις του Σάντος
Το όνομα του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος διαπρέπει με τη Καϊζερσλάουτερν στη Γερμανία, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην προεπιλογή της Εθνικής ο Φερνάντο Σάντος, εν όψει του φιλικού με το Βέλγιο στις 29 Φεβρουαρίου. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την κλήση των «λεγεωνάριων», στους οποίους συμπεριλαμβάνονται επίσης τα ονόματα των Γκέκα, Σαμαρά, Τζιόλη, Παπασταθόπουλου, Τζόρβα και Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Το όνομα του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος διαπρέπει με τη Καϊζερσλάουτερν στη Γερμανία, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην προεπιλογή της Εθνικής ο Φερνάντο Σάντος, εν όψει του φιλικού με το Βέλγιο στις 29 Φεβρουαρίου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την κλήση των «λεγεωνάριων», στους οποίους συμπεριλαμβάνονται επίσης τα ονόματα των Γκέκα, Σαμαρά, Τζιόλη, Παπασταθόπουλου, Τζόρβα και Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Εκτός των επιλογών του Σάντος έμειναν οι: Κονέ, Τζαβέλλας, Πέτσος, Μόρας και Χιώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Φως στο Τούνελ»: Επιστρέφει απόψε στις 23:20, στο MEGA
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις


