Καταψήφιζει το νέο μνημόνιο η -μόλις ορκισθείσα βουλευτής- Άννα Βαγενά
Να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση προτίθεται, όπως δήλωσε, η Άννα Βαγενά, που ορκίστηκε βουλετής το μεσημέρι καταλαμβάνοντας την έδρα που εγκατέλειψε η Πέμυ Ζούνη. Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Βαγενά ανέφερε πως παρόλο που θα καταψηφίσει, δέχτηκε την έδρα διότι, όπως τόνισε, την εξέλεξε «ο κόσμος και όχι κανένας μηχανισμός».
Να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση προτίθεται, όπως δήλωσε, η Άννα Βαγενά, που ορκίστηκε βουλετής το μεσημέρι της Κυριακής καταλαμβάνοντας την έδρα που εγκατέλειψε η Πέμυ Ζούνη.
Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Βαγενά ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως παρόλο που θα καταψηφίσει, δέχτηκε την έδρα διότι, όπως τόνισε, την εξέλεξε «ο κόσμος και όχι κανένας μηχανισμός».
Υπενθυμίζεται ότι πριν ξεκινήσει την Κυριακή η συζητήση στην Ολομέλεια, ορκίστηκαν οι Χρήστος Γκόγκας, Άννα Βαγενά και Μαρία Κλαυδινού (ΠΑΣΟΚ) και Θεώδορος Σκρέκας (ΝΔ) μετά τις παραιτήσεις των Δ.Βαρβαρίγου, Π.Ζούνη, Π.Στασινού και Ν.Λέγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπείρα με έδρα στη Βουλγαρία διέπραττε τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Εξιχνιάστηκαν 41 υποθέσεις
- Βγάζουν στη σέντρα τον Λανουά με διαρροές ορισμών
- Χατζηβασιλείου: Ελέγχομαι για αδίκημα που δεν διαπράχθηκε – Επανέρχεται περσινή υπόθεση χωρίς νέα στοιχεία
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- «Εσύ τη σκότωσες» – Δαίμονες, εξάρτηση και μια θηλιά – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μέσα από τα ημερολόγια του
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- Artemis II: Η ανθρωπότητα από την αθέατη πλευρά της Σελήνης – Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442