Όρθιος έμεινε ο ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», ο ΠΑΣ τσίμπησε τον βαθμό στη Ν.Σμύρνη
Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην αντεπίθεση που είχε εξαπολύσει ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» νικητής με 2-0. Ο Πανιώνιος τα έκανε όλα σωστά, όμως δεν μπορούσε να τελειώσει τις ευκαιρίες του μπροστά στον Κηπουρό. Ετσι ο ΠΑΣ Γιάννινα «έκλεψε» τον βαθμό στη Νέα Σμύρνη κρατώντας το 0-0 στην 21η αγωνιστική που ξεκίνησε την Παρασκευή με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (2-0). Την Κυριακή το υπόλοιπο πρόγραμμα με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Ξάνθη.
Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην αντεπίθεση που είχε εξαπολύσει ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» νικητής με 2-0.
Ο Πανιώνιος τα έκανε όλα σωστά, όμως δεν μπορούσε να τελειώσει τις ευκαιρίες του μπροστά στον Κηπουρό.
Ετσι ο ΠΑΣ Γιάννινα «έκλεψε» τον βαθμό στη Νέα Σμύρνη κρατώντας το 0-0 στην 21η αγωνιστική που ξεκίνησε την Παρασκευή με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (2-0).
Την Κυριακή το υπόλοιπο πρόγραμμα με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Ξάνθη.
Η δράση ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Κέρκυρα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό να μάχεται με τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς που εμπεριέχει… κινδύνους υποβιβασμού.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0
ΣΑΒΒΑΤΟ
17:15 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
19:30 (Ηράκλειο) ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Περιστέρι) Ατρόμητος – Κέρκυρα
15:00 (Καυτανζόγλειο) Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός
17:15 (Βικελίδης) Άρης – Εργοτέλης
17:15 (Λειβαδιά) Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης
19:30 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός – Ξάνθη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Απάτητα βουνά» ο Πάρνωνας και τα Τζουμέρκα
- Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
- Οι Σπερς «καθάρισαν» τους Λέικερς, η Οκλαχόμα έκανε ρεκόρ και τώρα… ημιτελικοί στο NBA Cup (vids)
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με χαρτοταινία και τον έθαψε ζωντανό
- Φοινικούντα: «Ο θείος μου είχε καταλάβει ότι κάποιος θέλει το κακό του» – Τι λέει η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη
- Πιο απολιτίκ δεν γίνεται – Ο Τομ Κρουζ λέει «όχι» σε ταινίες και βραβεία για να μην δείξει τις πολιτικές του προτιμήσεις


