Ο Ρεκόμπα χάρισε στη Νασιονάλ τον τίτλο στην Ουρουγουάη
Ο Αλβάρο Ρεκόμπα συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει η Νασιονάλ το πρωτάθλημα Απερτούρα στην Ουρουγουάη. O 35χρονος πρώην άσος του Πανιώνιου, με το γκολ που πέτυχε στην 15η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα, χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του και αποθεώθηκε από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες του.
Ο Αλβάρο Ρεκόμπα συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει η Νασιονάλ το πρωτάθλημα Απερτούρα στην Ουρουγουάη.
O 35χρονος πρώην άσος του Πανιώνιου, με το γκολ που πέτυχε στην 15η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα, χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του και αποθεώθηκε από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες του.
Συγκεκριμένα η Νασιονάλ τερμάτισε πρώτη με δυο πόντος πάνω από την Πενιαρόλ και τρεις πάνω από την πρώην ομάδα του Ντανούμπιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurovision 2026: O Akylas αποθεώθηκε στο Χ – Τα σχόλια του κοινού
- Google Introduces Tool to Remove Personal Images from Search
- Σάμος: «Χρυσαφί αμμουδιές, αρχαία και κρασί» – Το νησί που γίνεται αντικείμενο λατρείας στη Βρετανία
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ προς τον Παναγόπουλο και ο Γεωργιάδης σε ρόλο «συνηγόρου»
- Νεκρός 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό
- Γεραπετρίτης: Εκτός διαλόγου ζητήματα κυριαρχίας – Έχουν γίνει βήματα στη βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442