1 κουτί Sweet and Balance Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια
½ κονσέρβα Ανανά σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280 γραμ.)
200 γραμ. φρέσκο τυρί σε κρέμα
1 κουτί Φρουί ζελέ με γεύση Ανανά Light Γιώτης
Εκτέλεση
Διαλύετε το Φρουί ζελέ με γεύση Ανανά Light Γιώτης σε 200ml (1 φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό, προσθέτετε 100ml (½ φλιτζ. τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)
Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Στραγγίζετε 5 ροδέλες Ανανά και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια
Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα 200 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ Ανανά
Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ μέχρι η κρέμα να γίνει ομοιόμορφη
Προσθέτετε τα κομμάτια ανανά, έχοντας κρατήσει μερικά για το γαρνίρισμα, και ανακατεύετε ελαφριά
Μοιράζετε την κρέμα σε 10 μπολάκια και γαρνίρετε με κομμάτια ανανά
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.