Ξεκινά η δημοπρασία του φάσματος κινητής τηλεφωνίας
Mε την έγκριση σήμερα, 25 Οκτωβρίου, από την Ολομέλεια της ΕΕΤΤ της συμμετοχής των τριών εταιριών, COSMOTE, VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ και WIND ξεκινάει η διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στα 900 και 1800 MHz.
Mε την έγκριση σήμερα, 25 Οκτωβρίου, από την Ολομέλεια της ΕΕΤΤ της συμμετοχής των τριών εταιριών, COSMOTE, VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ και WIND ξεκινάει η διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στα 900 και 1800 MHz.
Κατά το πρώτο στάδιο, οι τρεις εταιρίες θα λάβουν στην τιμή εκκίνησης το σύνολο των ήδη δεσμευμένων δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στη φασματική περιοχή των 900 MHz, όπως έχουν αιτηθεί, ήτοι τμήματα φάσματος, που αντιστοιχούν σε 2 x 7,5 MHz ανά εταιρία. Το τίμημα που θα καταβληθεί σε αυτή τη φάση της διαδικασίας και από τις τρεις εταιρίες ανέρχεται σε 181,7 εκ. ευρώ.
Κατά το δεύτερο στάδιο, θα διατεθούν, μέσω δημοπρασίας πολλαπλών γύρων με αυξανόμενο τίμημα, τα υπόλοιπα τμήματα στη φασματική περιοχή των 900 MHz και το διαθέσιμο φάσμα στην περιοχή των 1800 MHz.
Με στόχο τη βέλτιστη διοργάνωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2011, θα διεξαχθεί, στα γραφεία της ΕΕΤΤ, εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών, που θα χρησιμοποιηθεί.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η διαδικασία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως τις 18 Νοεμβρίου με την ανακοίνωση των υπερθεματιστών.
Όπως σημειώνει η ανεξάρτητη Αρχή, «η διεξαγωγή ενός ανοικτού και διαφανούς διαγωνισμού, όπως ορίστηκε από την ΕΕΤΤ, σύμφωνα με το ισχύον ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο, ενισχύει την ανταγωνιστική ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ηλεκτρονικών επικοινωνιών και συμβάλλει στην αποδοτικότερη αξιοποίηση του φάσματος. Παράλληλα, ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων ασύρματων τεχνολογιών και υπηρεσιών, δικτύων κινητής τηλεφωνίας τρίτης και τέταρτης γενιάς (3G, 4G) που υποστηρίζουν καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας, πρόσβασης και περιεχομένου σε υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης, με άμεσα οφέλη για την ελληνική οικονομία και τους καταναλωτές».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας