Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!

Στόχος εμπρηστών γραφεία του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Στόχος εμπρηστών γραφεία του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής τα γραφεία του ΚΚΕ στις περιοχές Χαριλάου, Τούμπα και Τριανδρία της Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, οι δράστες, αφού έσπασαν τις τζαμαρίες των τοπικών γραφείων, που βρίσκονται σε ισόγεια πολυκατοικιών, έβαλαν φωτιά με εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στις εισόδους και στο εσωτερικό των γραφείων.

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα τα γραφεία του ΚΚΕ στις περιοχές Χαριλάου, Τούμπα και Τριανδρία της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, οι δράστες, αφού έσπασαν τις τζαμαρίες των τοπικών γραφείων, που βρίσκονται σε ισόγεια πολυκατοικιών, έβαλαν φωτιά με εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στις εισόδους και στο εσωτερικό των γραφείων.

Οι εμπρηστικές επιθέσεις έγιναν από τις 03:40 έως τις 03:50 και σ’ όλες τις περιπτώσεις επενέβη άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από τις αρχές διενεργείται προανάκριση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
Απόρρητο