Σε τρεις δόσεις η πρεμιέρα στην Α1, έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη
Σε τρεις δόσεις θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ ανδρών καθώς το πρώτο τζάμπολ θα γίνει την Παρασκευή και το τελευταίο τη Δευτέρα με το ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, λόγω υποχρεώσεων των Ερυθρολεύκων στην Ευρωλίγκα. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα γίνει έκτακτο ΔΣ με τους εκπροσώπους των 13 ομάδων της Α1 να δίνουν το «παρών» στα γραφεία του Συνδέσμου και βασικό θέμα τα τηλεοπτικά, καθώς η ΕΡΤ φέρεται να κατέθεσε πρόταση.
Σε τρεις δόσεις θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ ανδρών καθώς το πρώτο τζάμπολ θα γίνει την Παρασκευή και το τελευταίο τη Δευτέρα με το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, λόγω υποχρεώσεων των Ερυθρολεύκων στην Ευρωλίγκα. Εξάλλου ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα γίνει έκτακτο ΔΣ με τους εκπροσώπους των 13 ομάδων της Α1 να δίνουν το «παρών» στα γραφεία του Συνδέσμου.
Ο λόγος της συνάντησης έχει να κάνει με τις εξελίξεις που φαίνεται ότι υπάρχουν στο κομμάτι των τηλεοπτικών. Οι συζητήσεις με την δημόσια τηλεόραση έχουν προχωρήσει και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση στην πρεμιέρα της φετινής Α1.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ κατέθεσε πρόταση για τις έντεκα ομάδες της κατηγορίας ύψους 2 εκτ. ευρώ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – όπως όλα δείχνουν – δεν βρίσκονται σε αυτό το «πακέτο».
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής όπως το ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ: Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.