Μία αγωνιστική στον Καστίγιο που επιστρέφει κόντρα στον ΠΑΟΚ
Με μια αγωνιστική θα «πληρώσει» την αποβολή του στο παιχνίδι του Άρη με την Ξάνθη ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Μεξικανός επιθετικός αν και αρχηγός, σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής για την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που αντίκρισε με τους Ακρίτες.
Με μία αγωνιστική θα «πληρώσει» την αποβολή του στο παιχνίδι του Άρη με την SKODA Ξάνθη ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (23/10).
Ο Μεξικανός επιθετικός (παρότι αρχηγός) σύμφωνα με τους κανονισμούς θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής μακριά από τις επίσημες υποχρεώσεις των «κίτρινων», όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, για την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που αντίκρισε με τους Ακρίτες.
Έτσι θα λείψει μονάχα από την επικείμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (16/10) στο «Παγκρήτιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»
- Μιλένα Αποστολάκη: Στοχευμένη επιδίωξη της ΝΔ η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Νέο Σούλι
- «Λάθος» η αποδέσμευση κονδυλίων 10 δισ. ευρώ προς την Ουγγαρία, λέει η γενική εισαγγελέας της ΕΕ
- Ορίστηκε δικάσιμος για τη δισεκατομμυρίων δολαρίων αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ κατά του BBC
- Ζαχαριάδης: Αδιανόητο να δίνει συνέντευξη ο διοικητής της ΤτΕ στον μηχανισμό τρολ της ΝΔ, την «Ομάδα Αλήθειας»


