Στο art gallery café, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11.30 μεσημέρι, ανεβαίνει η παράσταση κούκλας «Ο Ψαράς και η Χελώνα» από το Χάρτινο Φεγγάρι – Θέατρο Κούκλας. Στο art gallery café, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11.30 μεσημέρι, ανεβαίνει η παράσταση κούκλας «Ο Ψαράς και η Χελώνα» από το Χάρτινο Φεγγάρι – Θέατρο […]
Στο art gallery café, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11.30 μεσημέρι, ανεβαίνει η παράσταση κούκλας «Ο Ψαράς και η Χελώνα» από το Χάρτινο Φεγγάρι – Θέατρο Κούκλας.
Στο art gallery café, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11.30 μεσημέρι, ανεβαίνει η παράσταση κούκλας «Ο Ψαράς και η Χελώνα» από το Χάρτινο Φεγγάρι – Θέατρο Κούκλας.
«Ο Ψαράς και η Χελώνα»
Ένας νεαρός ψαράς πιάνει μια πληγωμένη χελώνα στα δίχτυα του και την παίρνει σπίτι για να τη γιατρέψει. Κι όταν εκείνη μεταμορφώνεται σε μια πανέμορφη κοπέλα, αλλάζει τελείως τη ζωή του. Τι θα γίνει όμως όταν ο βασιλιάς, στου οποίου χρωστάει, του βάλει στοίχημα για να του πάρει τη χελώνα και να τη κάνει Βασίλισσας;….
Παραμύθι με πολλές εναλλαγές σκηνικών αλλά και συναισθημάτων που διδάσκει ότι όταν είσαι καλός με τη φύση, είναι κι εκείνη καλή μαζί σου.
Διασκευή-Σκηνοθεσία-Κατασκευές: Μπέσυ Χαικάλη Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ παιδικό, 5 ευρώ ενήλικες Διάρκεια: 120’ με δημιουργική απασχόληση παιδιών
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας