Βοήθεια ύψους 80 δισ. δολαρίων υπόσχεται η G8 στις αραβικές χώρες
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ομάδας των Οκτώ (Καναδάς, Ιαπωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία και Ρωσία) υποσχέθηκαν να διπλασιάσουν τη βοήθειά τους προς τις αραβικές χώρες, η οποία μπορεί να φθάσει περίπου τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουέν.
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ομάδας των Οκτώ (Καναδάς, Ιαπωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία και Ρωσία) υποσχέθηκαν να διπλασιάσουν τη βοήθειά τους προς τις αραβικές χώρες, η οποία μπορεί να φθάσει περίπου τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουέν.
Οι υπουργοί αποφάσισαν να επεκτείνουν το πρόγραμμα στήριξης της Αιγύπτου και της Τυνησίας που αποφασίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ντοβίλ, τον περασμένο Μάιο, ώστε αυτό να συμπεριλάβει το Μαρόκο και την Ιορδανία.
Το πρόγραμμα που θα χρηματοδοτήσει τις προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις θα προστεθεί στην οικονομική βοήθεια που θα χορηγήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Ο Γάλλος υπουργός σε συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί δεσμεύτηκαν να διπλασιάσουν τη βοήθειά τους στα 38 δισεκατομμύρια δολάρια και ότι και η διμερής βοήθεια των χωρών της G8 αναμένεται να αυξηθεί και να φθάσει από τα 20 δισ. σε περίπου 40 δισ. δολάρια.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας