Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ κατά του Ιωνικού και του Χαραλαμπίδη
Πειθαρχική δίωξη εναντίον της ΠΑΕ Ιωνικός και του προέδρου της Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, άσκησε την Πέμπτη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Μανώλης Αντωνακάκης. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα ο σύλλογος, στην οποία χρησιμοποιούσε δριμύτατους χαρακτηρισμούς για την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Πειθαρχική δίωξη εναντίον της ΠΑΕ Ιωνικός και του προέδρου της Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, άσκησε την Πέμπτη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Μανώλης Αντωνακάκης.
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα ο σύλλογος, στην οποία χρησιμοποιούσε δριμύτατους χαρακτηρισμούς για την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Η δίωξη χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Εμμανουήλ Αντωνακάκης (επίτιμος αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου) άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Ιωνικός κ. Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη και της ΠΑΕ Ιωνικός. Αμφότεροι εγκαλούνται πειθαρχικά, διότι, στην Αθήνα, στις 19-8-2011, εδυσφήμησαν με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα και δη τη διοργανώτρια των αγώνων ΕΠΟ, τον Πρόεδρο και θεσμοθετημένα δικαιοδοτικά όργανα αυτής.
Ευχαριστούμε
Διεύθυνση Επικοινωνίας ΕΠΟ»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Καρφιά» από τη σύζυγο του Χολμς μετά την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Σεβαστείτε το όνομα του…» (pic)
- Μυστήριο με διαγραμμένα βίντεο του Λευκού Οίκου στο X – «Θα εκτοξευθεί σύντομα, σωστά;»
- Οι τρεις μνηστήρες για τον Ολίσε, η κλειστή πόρτα της Μπάγερν και το κλειδί των 200 εκατ. ευρώ
- Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη
- «Η αλήθεια είναι»: Το νεοελληνικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104
- Διακοπές στην Τήνο: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις μία αυθεντική εμπειρία διαμονής στο νησί


