Ο Βολτυράκης στον πάγκο των Χανίων
O Μάκης Βολτυράκης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος. Παράλληλα, ο κ. Βολτυράκης θα έχει την ευθύνη και της ομάδας νέων-ανδρών του Ν.Ο.Χ».
O Μάκης Βολτυράκης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης αναλαμβάνει ο Μάκης Βολτυράκης. Στο πρόσωπο του καταξιωμένου Χανιώτη τεχνικού, η διοίκηση αναγνωρίζει τη διάθεση για προσφορά και ότι πρόκειται για την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα μπορούσε να υπάρξει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράλληλα, ο κ. Βολτυράκης θα έχει την ευθύνη και της ομάδας νέων-ανδρών του Ν.Ο.Χ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το πετρέλαιο αρχίζει να ρέει από τη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι «Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»


